Maximális hatékonyság a szennyeződések kiszűrésében

mail
  WEH logo  
  szennyedozesek kiszurese  
  2020. július 10  
 
 

Tisztelt Partnerünk!

A CNG- üzemanyag tankolásakor a jármű és a töltőállomás hibátlan működése szempontjából alapvető követelmény a tiszta, megfelelően szűrt üzemanyag gáz-közeg.


WEH® TSF2 CNG Coalescing filters

WEH® TSF2 CNG Coalescing filters

WEH® TSF2 CNG Coalescing filters - koaleszcensz- szűrőtípus ideális a szennyező anyagok gázáramból történő megbízható eltávolítására. Előszűrőként is felszerelhetők a CNG-üzemenyag töltőpisztoly és a töltőtömlő közé, illetve beépíthető a CNG-s járművekbe is (ECE jóváhagyás).

A TSF2 CNG finomszűrők részecske-eltávolítási hatásfoka 99,9%-os és emiatt sokkal hatékonyabbak a hagyományos részecskeszűrőkhöz képest. A földgázban lévő szennyező összetevők, mint például az olaj, vízpermet és más részecskék, megbízhatóan és biztonságosan távolíthatók el a szűrő olajteknőjén keresztül.

 

A fentieken kívül a TSF2-szűrő rendkívül karbantartás-barát rendszer. A szűrőbetét könnyen kivehető és tisztítás után újra felhasználható.ügyfélszolgálat

Szüksége van Önnek tisztító szűrőre a CNG üzemanyag rendszerébe?

Értékesítési csapatunk szívesen ad tanácsot, hívjon fel minket a +36 1 453 7063 telefonszámon, vagy írjon e-mailt a weh@gyorscsatlakozok.hu címre.


 
--
  gyorscsatlakozok.hu | E-mail  
--