Üzemanyag töltőpisztolyok cimkézése

mail
  WEH logo  
  uzemanyag toltopisztolyok cimkezese  
  2020. július 10  
 
 

Tisztelt Partnerünk!

 

Bizonyára Önök előtt is ismert, hogy októbertől új EU-s rendelkezés lép életbe az üzemanyag töltőpisztolyok jelőlése területén. Az üzemaanyagok különböző típusait szimbolumok használatával kell feltüntetni a töltőpisztolyon és a tank sapkán. A változás célja, hogy könnyebbé tegye az üzemanyagtöltést Európán belül és megakadályozza, hogy a nyelvi akadályok miatt rossz üzemanyagot tankoljanak. Ennek érdekében az összes TK17 CNG és a H2 üzemanyag töltőpisztoly logóját a CNG és a H2 szimbólumnak megfelelően átalakítjuk.

CNG H2

Például a TK17 H2 töltőpiszoly:

WEH H2

 

Szívesen segítünk, ha az új logó sapkát a megfelelő szimbólummal szeretnénk megrendelni.

A fentieken túl üzemanyag típusnak megfelelő matricákat is kínálunk azon ügyfeleink részére, akik már rendelkeznek saját logós sapkával.

Az ilyen üzemanyag matrica már rendelkezik a megfelelő üzemanyag-logóval, melyet előzetesen rányomtattak.

A 2018. októbertől megrendelt TK17 üzemanyag töltőpisztolyok természetesen már az új logós kupakkal lesznek felszerelve.A WEH® TK16 és TK26 töltőpisztolyokat már a megfelelő üzemanyag típust mutató jelzéssel látják el. A matrica külön is megrendelhető.

Szeretne matricát rendelni a már meglevő WEH® töltőpisztolyokhoz?

A megrendeléshez tartozó cikkszámokat az alábbi felsorolás tartalmazza. Megrendelésében kérjük, tüntesse fel a megfelelő cikkszámot.

 

tablazat


ügyfélszolgálat

További információra van szüksége?

Értékesítési csapatunk szívesen ad tanácsot, hívjon fel minket a +36 1 453 7063 telefonszámon, vagy írjon e-mailt a weh@gyorscsatlakozok.hu címre.


 
--
  gyorscsatlakozok.hu | E-mail  
--